Chalet

Inrichting

Het chalet is gezellig ingericht. Aan de noordkant kom je binnen in de grote woonruimte die bestaat uit een keuken met eettafel en twee doorgangen naar de woonkamer. Aan de zuidkant komt je middels twee schuifpuien op een groot balkon. Een verdieping lager is een douche en een apart toilet. Boven zijn drie slaapkamers waarvan een met een groot balkon met uitzicht op de Ecrins. Hier is ook een extra douche en wc.

Aan de noordkant van het chalet loop je zo naar buiten, naar het ruime terras en het terrein daaromheen. Vandaar zie je ’s zomers de zon ondergaan achter de bergen.

 

De elektriciteit van het chalet wordt opgewekt door zonnepanelen.
Dit betekent dat stroomvreters als haarföhn, e.d. niet gebruikt kunnen worden. De koelkast werkt op 24 volt en kan overigens wel dag en nacht aan blijven staan.

Het chalet is niet aangesloten op het riool wel op een septic tank in de tuin. Je wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen.

In de winter wordt het chalet verwarmd met een houtkachel. Omdat het chalet goed geïsoleerd is (inclusief dubbele beglazing) is het heel goed warm te stoken. Naast en bij het chalet ligt een grote voorraad hout in hapklare brokken, die zo in de kachel gedaan kunnen worden. Je hoeft dus niet voor de eigen houtvoorraad te zorgen en ook geen hout te hakken of te zagen.

 

WAT JE MOET WETEN:

Er mag in het chalet niet gerookt worden en huisdieren zijn in verband met allergieën niet toegestaan.

Beddengoed,hand en theedoeken moet je zelf meebrengen.
De formaten van de bedden zijn:

5 bedden van 80 x 200 cm
1 bed van 160 x 200 cm
Het formaat van de dekbedden is: 135 x 200 cm
en een van 200 x 200 cm.
De hoofdkussens zijn van het gangbare formaat.