Gîte

Inrichting

De gîte is gezellig ingericht. Beneden is een open keuken met eettafel en een zithoek. Eveneens op de begane grond zijn twee slaapkamers, één met een bed en één met een tweepersoons bed (160 x 200). Verder zijn er een douche, een ruimte met drie wastafels en een aparte wc.

Via een open trap kom je op de ruime vide met twee eenpersoons bedden en een werktafel. Er staat op de overloop nog een extra eenpersoons bed.

 

Vanuit de gîte loop je zo naar buiten, naar het ruime terras en het terrein daaromheen. ’s Zomers heb je de hele dag zon, maar er zijn ook gemakkelijk schaduwplekken te vinden.

De gîte wordt verwarmd met een houtkachel. Omdat het huis goed geïsoleerd is (inclusief dubbele beglazing) is het heel goed warm te stoken. Naast en bij het huis ligt een grote voorraad hout in hapklare brokken, die zo in de kachel gedaan kunnen worden. Je hoeft dus niet voor de eigen houtvoorraad te zorgen en ook geen hout te hakken of te zagen.

De elektriciteit van het huis wordt opgewekt door zonnepanelen.
Dit betekent dat stroomvreters als haarföhn, e.d. niet gebruikt kunnen worden. De koelkast werkt op 24 volt en kan overigens wel dag en nacht aan blijven staan.

Het huis is niet aangesloten op het riool wel op een septic tank in de tuin. Je wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van biologisch afbreekbare middelen.

 

 

WAT JE MOET WETEN:

Er mag in de gîte niet gerookt worden en huisdieren zijn in verband met allergieën niet toegestaan in de gîte.

Beddengoed,hand en theedoeken moet je zelf meebrengen.
De formaten van de bedden zijn:

1 bed van 160 x 200 cm
4 bedden van 90 x 190 cm
Het formaat van de 4 dekbedden is: 135 x 200 cm, van het tweepersoons bed 200 x 200 cm.
De hoofdkussens zijn van het gangbare formaat.